مواد لازم:
بادام پوست گرفته و پودر شده: 125 گرم
خلال پسته: 25 گرم
پودر قند یا پودر شکر: 125 گرم
گلاب: 3- 2 قاشق چایخوری
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
شکر: نصف پیمانه
طرز تهیه:
* پودرهل، پودر بادام و پودر قند یا پودر شکر را با هم مخلوط کرده بعد گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر شود. خمیر نباید زیاد شل شود.
* اگر بخواهید شیرینی توت شما رنگی باشد، میتوانید در این مرحله دو قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید.
* سپس مقدار کمی از این خمیر را بردارید و در دست به صورت توت فرم دهید. آن را در شکر بغلتانید و یک خلال پسته در قسمت بالای آن فرو ببرید. بقیه خمیر را هم به همین صورت فرم دهید.
* توتها را در ظرفی در دار نگاه دارید تا خشک نشوند.
منبع:تبیان